Companie

Recomandari

Pentru Contexpert, cea mai buna recomandare este un client multumit. Iar pentru aceasta, partnenerii nostri au un singur criteriu : ei stiu ca am facut o treaba excelenta pentru compania lor atunci cand pot spune:

“Azi avem control. Dar oricine ar veni, suntem relaxati.” In spatele acestor remarci sta o echipa de oameni care si-au facut foarte bine treaba, niste specialisti extrem de bine pregatiti pentru ceea ce fac si care nu spun niciodata “nu este timp, nu se poate” sau “nu imi pasa”. Pentru ca se poate. Si le pasa.

Contexpert Consulting reprezinta unul din partenerii nostri de baza inca de la inceperea activitatii in Romania, suportul lor fiind esential pentru desfasurarea operatiunilor companiei. Receptivitatea la nevoile specifice, flexibilitatea, promptitudinea, solicitudinea, si nu in ultimul rand atitudinea prietenoasa dovedite de-a lungul timpului sunt atribute pe care le apreciem in mod deosebit.

Dupa mai mult de doi ani si jumatate de colaborare, putem concluziona ca am fost inspirati atunci cand am ales Contexpert ca furnizor de servicii contabile, salarizare si resurse umane”

Daniel Girlea, Cummins

Relatia de colaborare pe care fondul de investitie Equest Balkan Properties PLC o are cu Contexpert dureaza inca din 2005, cand primele operatiuni ale Grupului au inceput in Romania. In present, peste 7 companii din Grup, printre care Centru Comercial Vitantis si Centru Loqistic Equest Logistic, au externalizat serviciile de contabilitate catre Contexpert. Pe langa acestea, Contexpert furnizeaza si integrarea raportarilor de grup catre Headquarterul Equest din Londra, coordonarea cu auditorii externi Boscolo / GT, raportarile statutare si raportarile de grup. Apreciez activitatea asidua, meticuloasa, desfasurata cu profesionalism si dedicatie de catre intreaga echipa Contexpert cu care lucram”.

George Teleman, Equest Balkan Properties