Inventariere

 

Noutati legislative

[31.05.2016]
Nou: Plafon de scutire pentru veniturile din dividende, dobanzi...
Legea 112/2016, publicata luni în Monitorul Oficial, introduce un nou alineat la art 179: In cazul persoanelor fiz... »

[16.05.2016]
Creste valoarea tichetului de masa...
Valoarea nominală a unuitichet de masăeste de9,57 de lei, incepand cu luna mai, faţă de 9,41 de le... »

Arhiva noutati legislative >>

Serviciile noastre prezinta interes pentru dumneavoastra?
Online form Contactati-ne online!
 

Formular Contact Online
 
*tineti apasata tasta Ctrl pentru selectie multipla
 
 
Inchide

Va multumim!


Inchide


Informatiile dumneavoastra au fost trimise cu succes.

Eroare!


Inchide


Va rugam incercati din nou.

Caracteristicile serviciilor de inventariere

Inovatie – prin introducerea in cadrul proceselor de inventariere de metode, proceduri de lucru si echipamente cu scopul reducerii timpilor alocaţi si a costurilor.

Eficienta – serviciile noastre permit partenerilor nostri sa se concentreze asupra activității de baza, castigand astfel timp, costurile sunt astfel optimizate iar resurse financiare suplimentare pot fi alocate activitatilor productive.

Rapiditate si capacitate mare de procesare și analiza a rezultatelor datorita tehnicilor si procedurilor inovative dezvoltate in timp si sustinute de un departament IT performant.

Integritate, impartialitate si diplomatie – care garanteaza un rezultat neviciat de interesele contrare companiei si acţionarilor acesteia, obţinut prin actiuni care nu generează conflicte nedorite în cadrul companiei.

Obiectivitate si profesionalism – care conduce la diminuarea semnificativa a pierderilor ulterioare, oferind soluții privind valorificarea rezultatelor inventarierii.

Servicii oferite la nivel national avand disponibilitatea necesară realizării activităților de inventariere pe întreg teritoriul României.

Asimilare rapida – a informatiilor necesare și familiarizare rapida cu categorii largi de produse, investind resurse considerabile in traininguri si programe de dezvoltare pentru angajatii nostri.

Standarde de calitate – și integritate dezvoltate într-un mediu de afaceri dinamic pentru planificarea, realizarea, supravegherea şi imbunatatirea tuturor activitatilor relevante din punct de vedere calitativ din cadrul proceselor de inventariere.