Cursuri

 

Noutati legislative

[31.05.2016]
Nou: Plafon de scutire pentru veniturile din dividende, dobanzi...
Legea 112/2016, publicata luni în Monitorul Oficial, introduce un nou alineat la art 179: In cazul persoanelor fiz... »

[16.05.2016]
Creste valoarea tichetului de masa...
Valoarea nominală a unuitichet de masăeste de9,57 de lei, incepand cu luna mai, faţă de 9,41 de le... »

Arhiva noutati legislative >>

Serviciile noastre prezinta interes pentru dumneavoastra?
Online form Contactati-ne online!
 

Formular Contact Online
 
*tineti apasata tasta Ctrl pentru selectie multipla
 
 
Inchide

Va multumim!


Inchide


Informatiile dumneavoastra au fost trimise cu succes.

Eroare!


Inchide


Va rugam incercati din nou.

Cursuri de formare profesionala

Cursurile si seminariile organizate de Contexpert au un continut in care accentul este pus pe aplicatiile practice ale contabilitatii si fiscalitatii din Romania. In cadrul programelor de training, specialistii nostri ofera atat informatii si analize care prezinta concret implicatiile fiscale ale actiunilor contabile, cat si un cadru deschis de discutii pentru intrebarile punctuale ale participantilor. Programele noastre de cursuri de contabilitate aplicata au acreditare CNFPA si ofera diploma recunoscuta de MMFPS.

Cursurile de contabilitate aplicata organizate de Contexpert se adreseaza tuturor celor care cauta specializare sau dezvoltare profesionala. Trainerii Contexpert au o experienta deosebita in domeniul contabilitatii si fiscalitatii si prezinta interactiv modul de organizare a contabilitatii in cadrul unor companii cu profiluri diferite, de la elaborarea de documente justificative, inregistrari contabile, raportari legale pana la implicatiile fiscale ale actiunilor contabile. In cadrul cursurilor, trainerii incurajeaza atat participarea activa, cat si discutiile libere asupra spetelor intalnite in practica. Suportul de curs contine aspectele teoretice relevante din domeniul contabil si foarte multe studii de caz. Continutul legislativ este, de asemenea, actualizat si riguros documentat. Cursurile se organizeaza la sediul Contexpert, se desfasoara in cadrul a 10 sesiuni de lucru de 4 ore si se finalizeaza cu o examinare scrisa.

Contexpert organizeaza de asemenea si seminarii pe teme din domeniile contabil si fiscal:

Seminariile pot fi organizate la sediul Contexpert sau la sediul clientilor. Durata seminariilor este variabila si se stabileste in functie de tematica, durata acestora fiind de maxim 4 ore/zi.