Companie


Contexpert – Brosura Prezentare (.pdf)

Companie

Contexpert este o companie de top din Romania in aria serviciilor contabile, de consultanta, salarizare si audit. Compania s-a nascut in urma cu 15 ani dintr-o initiativa indrazneata si a devenit o afacere de succes prin dedicatia totala a managementului si a angajatilor nostri. In prezent, Contexpert este o companie respectata in mediul de afaceri romanesc, avand un portofoliu de peste 350 de companii nationale si multinationale deruland afaceri cu cifre de piata semnificative.

Evolutia continuu ascendenta a firmei si renumele dobandit se datoreaza unei activitati sustinute guvernata de principii de baza precum: identificarea si indeplinirea cerintelor clientilor nostri, calitatea in afaceri, etica in afaceri, cresterea responsabilitatii fiecarui angajat pentru imbunatatirea continua a calitatii serviciilor prestate, experienta acumulata, pregatirea si profesionalismul membrilor organizatiei noastre.

Compania si-a facut un obiectiv major din abordarea profesionista a fiecarui proiect din portofoliu, indiferent de dimensiunile sau provocarile acestuia. De asemenea, printre prioritatile echipei noastre se numara stabilirea de parteneriate cu clientii prin managamentul de succes al proiectelor. In acest sens, fiecare membru al echipei isi organizeaza activitatea cu multa pasiune si energie profesionala mizand pe comunicare, profesionalism si solutii aplicate nevoilor punctuale ale fiecarui client in parte. Specialistii nostri valorifica in avantajul clientilor toate resursele pe care le au la dispozitie, de la expertiza proprie pana la infrastructura organizationala. Pentru a oferi servicii de excelenta, ne preocupam in permanenta de perfectionarea profesionala a expertilor nostri pentru a fi contectati la zi la modificarile cadrului legislativ -fiscal, astfel incat managementul proiectelor sa se desfasoare in conformitate cu standardele la zi din domeniu, nationale si europene. Pentru cresterea portofoliului de clienti, a satisfactiei acestora, pentru indeplinirea obligatiilor contractuale, pentru planificarea, realizarea, supravegherea si imbunatatirea tuturor activitatilor relevante din punct de vedere calitativ, Contexpert a implementat si mentine Sistemul de Management al Calitatii în conformitate cu standardul SR EN ISO 9001:2008.

Serviciile oferite de Contexpert in aria serviciilor de contabilitate, taxe, salarizare si audit sunt complete. Expertiza specialistilor companiei acopera la cele mai inalte standarde profesionale intregul registru de cerinte al oricarei companii romanesti si internationale care-si desfasoara afacerile in Romania: contabilitate, salarizare si resurse umane, audit, consultanta. In plus, Contexpert a dezvoltat o platforma de cursuri dedicate persoanelor care doresc specializare si dezvoltare profesionala in contabilitate.

Contexpert este membru al CECCAR, CAFR, CCFR