Salarizare & HR

 

Noutati legislative

Arhiva noutati legislative >>

Serviciile noastre prezinta interes pentru dumneavoastra?
Online form Contactati-ne online!
 

Formular Contact Online
 
*tineti apasata tasta Ctrl pentru selectie multipla
 
 
Inchide

Va multumim!


Inchide


Informatiile dumneavoastra au fost trimise cu succes.

Eroare!


Inchide


Va rugam incercati din nou.

Recrutare si selectie personal

Recrutare si selectie

Compania Contexpert Training, membra a Grupului de firme Contexpert vine in sprijinul activitatii dumneavoastra cu servicii de recrutare profesionala in domeniul financiar-contabil. Fiind unul dintre liderii de piata, atat locali cat si internationali prin afilierea la HLB International, am dezvoltat acest serviciu pe baza experienţei de peste 15 ani in servicii cu grad inalt de specializare. Experienta in domeniu a dus la cunoasterea majoritatii domeniilor de activitate din Romania ceea ce ne-a permis sa putem crea sisteme de recrutare bazate pe o validare profesionala de calitate dezvoltand continuu o baza de date de candidati.

Scopul principal al serviciilor de recrutare si selectie oferite de Contexpert Training este sa ii ajute pe partenerii nostri sa reduca eforturile administrative, financiare si de timp care apar o data cu necesitatea ocuparii unui post vacant.

Contexpert trateaza fiecare proiect de recrutare in mod independent si unic, incepand de la discutiile initiale despre profilul candidatului si contextul afacerii, trecand prin procesul atragerii, evaluarii si recomandarii candidatilor si pana la finalizarea proiectului de recrutare.

Principalele avantaje ale utilizării serviciilor de recrutare si selectie oferite de Contexpert sunt:

Sistemele de recrutare personalizate au la baza metode si procedee de recrutare care vor asigura succesul recrutarii prin furnizarea unor angajati performanti pe termen lung.

Etapa cea mai importanta in desfasurarea procesului de recrutare este crearea, impreuna cu clientul, a profilul postului si angajatului in scopul :

Promisiunea Contexpert este de a livra un serviciu de calitate prin combinarea cunostintelor, experientei si resurselor pe care le are la dispozitie pentru a atinge obiectivul principal al fiecarui client: calitate maxima la un pret competitiv.

Strategia de recrutare si selectie propusa de Contexpert presupune parcurgerea urmatoarelor etape: