Inventariere

 

Noutati legislative

[07.08.2017]
Modificari aduse Codului muncii prin O.U.G. nr. 53/2017...
Codul muncii a cunoscut mai multe modificari consistente pe 7 august 2017, odata cu intrarea in vigoare a O.U.G. nr. 53/... »

[31.05.2016]
Nou: Plafon de scutire pentru veniturile din dividende, dobanzi...
Legea 112/2016, publicata luni în Monitorul Oficial, introduce un nou alineat la art 179: In cazul persoanelor fiz... »

Arhiva noutati legislative >>

Serviciile noastre prezinta interes pentru dumneavoastra?
Online form Contactati-ne online!
 

Formular Contact Online
 
*tineti apasata tasta Ctrl pentru selectie multipla
 
 
Inchide

Va multumim!


Inchide


Informatiile dumneavoastra au fost trimise cu succes.

Eroare!


Inchide


Va rugam incercati din nou.

Experienta dobandita inca de la infiintare ca urmare a multitudinii de procese de inventariere efectuate pentru clientii nostri, a cunoasterii legislatiei din domeniu, a faptului ca avem o echipa tanara, cu studii de specialitate si dornică de a-si arata capabilitatile, ne recomanda ca fiind cu adevarat niste profesionisti la care poti apela oricand cu incredere pentru servicii de inventariere pe tot teritoriul Romaniei.

Legislatia financiar contabila din Romania prevede obligatia pentru toate companiile de a efectua minim o inventariere anuala a patrimoniului companiei. Fiind un furnizor independent de astfel de servicii, noi diminuam pierderile pe care o companie le-ar putea avea de la un proces de inventariere la altul. Noi facem procedurile de inventariere sa fie mai eficiente folosind tehnologie de ultima generatie care ne permite sa customizam rapoarte speciale de inventariere create în functie de nevoile clientului.