Salarizare & HR

 

Noutati legislative

Arhiva noutati legislative >>

Serviciile noastre prezinta interes pentru dumneavoastra?
Online form Contactati-ne online!
 

Formular Contact Online
 
*tineti apasata tasta Ctrl pentru selectie multipla
 
 
Inchide

Va multumim!


Inchide


Informatiile dumneavoastra au fost trimise cu succes.

Eroare!


Inchide


Va rugam incercati din nou.

Salarizare & HR

Contexpert ofera servicii complete de salarizare, administrare de personal, HR, leasing de personal, menite sa va asigure cadrul legal optim de funcţionare cat si solutii de dezvoltare organizationala.

Salarizarea reprezinta un punct sensibil al fiecarei organizatii, datorita volumului mare de acte normative care reglementeaza acest domeniu, cat si corectitudinii calcului salarial si al declararii acestuia in timp util. Specialistii Contexpert vin in intaminarea dumneavoastra pentru rezolvarea acestor probleme.

In aria HR, Contexpert ofera servicii care sustin managementul eficient al resurselor umane din cadrul oricarei companii. Investitia in oameni aduce beneficii pe termen mediu si lung oricarei afaceri, iar dezvoltarea resurselor umane este unul dintre aspectele cheie ale managementului organizational.

Printr-un mix de metode de evaluare psihologica si profesionala, de training si coaching, politicile de HR au ca obiectiv principal identificarea, atragerea si cresterea potentialului resursei umane din interiorul oricarei organizatii

Specialistii nostri vin prin experienta lor, in intampinarea nevoilor clientului privind recrutarea si selectia de personal, evaluari organizionale, consultanta in domeniul resurselor umane, leasingul de personal.