Cariere

Cariere

Contexpert este una dintre cele mai solide companii de pe piata romaneasca in aria serviciilor contabile, consultanta, salarizare si audit care si-a construit succesul crezand si investind in primul rand in oameni. Managerii companiei au credinta profunda ca oamenii sunt motorul oricarei afaceri de succes asa incat au facut din dezvoltarea resurselor umane din cadrul companiei una dintre politicile manageriale prioritare. In acest scop, conducerea sustine o atmosfera excelenta de comunicare in cadrul echipei, un mediu de lucru prietenos, o atitudine receptiva fata de dezvoltarea angajatilor si inovatia profesionala. De asemenea, managementul companiei noastre incurajeaza performanta profesionala, oferind in acest sens un mediu favorabil dezvoltarii unei cariere la cele mai inalte standarde profesionale, indiferent de nivelul de experienta cu care coechipierul nostru vine.

Fie ca esti proaspat absolvent, fie ca esti un specialist cu background solid, daca iti doresti sa lucrezi intr-un mediu performant, in care atat provocarile si standardele profesionale cat si dezvoltarea personala sunt realitati ale fiecarei zile, iti poti gasi locul in echipa noastra, formata din peste 40 de profesionisti.

Istoricul si experienta grupului, resursele companiei, orientarea catre calitate si catre satisfacerea nevoilor clientilor recomanda Contexpert ca pe o alegere foarte buna pentru oricine isi doreste o cariera solida in aria serviciilor financiar-contabile.

Te asteptam alaturi de noi!