Companie

Misiune si valori

La Contexpert, existam pentru a oferi clientilor nostri servicii avansate de contabilitate, consultanta fiscala, audit si salarizare. Dorim sa fim lider pe piata locala si sa devenim furnizorul preferat in Romania pentru acest tip de servicii.

Inca de acum 15 ani am sadit cele mai importante valori ale noastre – cele care ne ghideaza business-ul si conduita profesionala. In timp, performanta sustinuta, dar si capacitatea de a evolua au devenit oglinda in care ne evaluam si masuram zilnic misiunea. Serviciile de inalta calitate pe care le oferim in aria contabila, de taxe, salarizare si audit sunt completate astfel de un reper profesional pe care ni-l dorim impecabil si la care aspiram cu fiecare nou proiect, client sau provocare.

Dezvoltarea companiei noastre este conditionata de dezvoltarea continua a membrilor echipei. Fiecare dintre noi participa cu pasiunea, dedicarea si calitatile profesionale proprii la rezultatele companiei si la atingerea unui nivel optim de comunicare cu partenerii nostri. Totul se face pentru ca numele nostru sa devina un exemplu veritabil de excelenta neconditionata.

De aceea, la Contexpert, colaboratorii nostri ne considera parteneri, si nu doar simpli furnizori de servicii. Iar modul prin care ne oferim serviciile – valorile de conduita, colaborarea stransa, comunicarea eficienta si proactivitatea – tin de ceea ce am ajuns sa numim “spiritul Contexpert”.