Taxe & Impozite

 

Noutati legislative

Arhiva noutati legislative >>

Serviciile noastre prezinta interes pentru dumneavoastra?
Online form Contactati-ne online!
 

Formular Contact Online
 
*tineti apasata tasta Ctrl pentru selectie multipla
 
 
Inchide

Va multumim!


Inchide


Informatiile dumneavoastra au fost trimise cu succes.

Eroare!


Inchide


Va rugam incercati din nou.

Certificarea declaratiilor fiscale

O declaratie fiscala corect intocmita si depusa in timp util este garantia sigura a unei relatii fara penalitati cu autoritatile. Prin expertiza solida pe care o detin, specialistii Contexpert sunt partenerii ideali ai oricarui manager financiar care isi doreste zero riscuri si siguranta profesionala maxima in calcularea taxelor de platit catre stat.

Ca urmare a obligatiilor impuse de lege privind certificarea declaratiilor anuale de catre un consultant fiscal, compania noastra va ofera urmatoarele servicii:

Aceasta certificare vine in sprijinul dumneavoastra, asigurandu-va, prin detectarea in timp util a erorilor de interpretare a legislatiei impotriva riscurilor fiscale la care sunteti expusi.

In plus, puteti beneficia de know-how-ul consultantilor nostri, care sunt in permanenta pregatiti cu solutii de rezolvare a spetelor cu care se confrunta compania dumneavoastra.

Serviciile de certificare a declaratiilor anuale oferite de Contexpert pot sa fie interactive si sa aiba derulare continua pe parcursul intregului an. Verificarile trimestriale realizate de consultantii nostri concretizate prin certificarea anuala a declaratiilor, va ajuta sa stiti din timp daca ati aplicat corect legislatia, daca puteti beneficia de facilitati fiscale sau de alte oportunitati pe care nu le-ati fructificat inca. Deasemenea eventualele erori sunt detectate din timp eliminand astfel posibilitatea aparitiei de penalitati in timpul anului.