Salarizare & HR

 

Noutati legislative

Arhiva noutati legislative >>

Serviciile noastre prezinta interes pentru dumneavoastra?
Online form Contactati-ne online!
 

Formular Contact Online
 
*tineti apasata tasta Ctrl pentru selectie multipla
 
 
Inchide

Va multumim!


Inchide


Informatiile dumneavoastra au fost trimise cu succes.

Eroare!


Inchide


Va rugam incercati din nou.

Leasing de personal

Serviciul de leasing de personal poate fi folosit de orice tip de firma, indiferent de domeniul in care activeaza si de dimensiunea acesteia, care vizeaza angajarea de personal pentru o perioada determinata. Formulele de lucru prin care se poate realiza leasing-ul de personal in parteneriat cu Contexpert sunt flexibile si eficiente.

Scopul principal al solutiilor de leasing de personal oferite de compania noastra este sa-i scuteasca pe parteneri de eforturi administrative specifice in anumite situatii precum: angajari temporare pentru proiecte punctuale, angajati permanenti in concedii medicale, de odihna sau maternitate, firme care vor o perioada de proba mai mare pentru a angaja anumite persoane, restructurari de personal etc.

Printre principalele avantaje ale utilizarii leasing-ului de personal se numara: forta de munca preselectata si calificata, reducerea costurilor si a timpului pentru gasirea oamenilor potriviti, accesul la servicii de consultanta fiscala si dreptul muncii, sistemul de plata esalonat, desfiintarea unui post ocupat de o persoana angajata prin leasing fara a suferi consecinte legale, directionarea avantajoasa a cheltuielilor alocate angajarii personalului in leasing catre bugetul pentru servicii.

Leasing-ul de personal oferit de Contexpert consta in asigurarea in permanenta de personal calificat, care corespunde perfect profilului si nivelului profesional solicitat de catre clientii nostri, pe domeniile Financiar, Contabilitate, Taxe, personal care sa asigure continuitatea activitatilor si siguranta finalizarii proiectelor in care sunt implicati.