Noutati / Publicatii

 

2010: o noua imagine pentru Contexpert.

[ 2010-10-26 ]

De obicei, o companie ce activeaza in aria serviciilor de contabilitate, consultanta si audit, este mai interesata de cifre, rapoarte si grafice decat de felul in care se prezinta.

Si totusi, de la infiintarea sa in 1996, Contexpert a reusit sa echilibreze corect calitatea in afaceri si indeplinirea asteptarilor clientilor sai cu bunul renume si o imagine impecabila de business. Am crescut mult, am educat profesionisti valorosi pe piata, am adunat experienta, know how, am ajuns pe locul 5 in topul CECCAR al companiilor de contabilitate din Bucuresti, iar acum am atins un alt prag important.

Pentru a face cinste acestui parcurs de succes, managementul companiei anunta mutarea activitatii intr-un sediu nou de birouri, pe strada Buzesti numarul 75.

Schimbarea nu este doar de decor: compania resimte un suflu nou, de inovatie, si in felul in care comunica cu partenerii sai. In 2010 finalizam procesul de rebranding initiat anul trecut si ne mandrim cu o sigla noua, materiale de comunicare mai atragatoare si eficiente si un nou website.

Aceasta schimbare de imagine vine sa se ajusteze la felul in care este perceputa deja compania, prin calitatea serviciilor sale, si exprima valori ce nu sunt noi, ci pe care le-am sadit acum 15 ani si le-am crescut cu grija de atunci. Claritate, performanta, simplitate, deschidere, perspectiva, dezvoltare continua, succes, nu sunt doar cuvinte frumoase pe noile materiale de business. Sunt valorile cu care am pornit la drum la inceput si pe care le-am aplicat in fapt, in toate actiunile noastre.

Momentul 2010 este, de fapt, o recapitulare a acestor valori, un moment in care am decis sa exprimam in noua imagine valorile in care credem si dupa care ne ghidam in business, si sa le impartasim cu toti partenerii nostri.