Noutati / Publicatii

 

Filter:

  • > Sterge filtre

 

Arhiva noutati legislative

M.O. 914/28.12 - Ordin nr. 3417/2009 din 21/12/2009 pentru aprobarea Instructiunilor de aplicare a masurilor de simplificare in domeniul taxei pe valoarea adaugata privind operatiunile pluripartite din Comunitate, legate de lucrari asupra bunurilor mobile corporale, si a Instructiunilor de aplicare a masurilor de simplificare in domeniul taxei pe valoarea adaugata privind retururile de bunuri in spatiul comunitar si tratamentul fiscal al reparatiilor efectuate in perioada de garantie si postgarantie

  Instructiunile aduc exemplificari privind aplicarea in practica a masurilor de simplificare in domeniul TVA aferente operatiunilor pluripartite in cazul lucrarilor asupra bunurilor mobile corporale fiind prezentate mai multe spete si modul de tratare al acestora din punct de vedere al TVA.

De asemenea, sunt aduse exemplificari privind aplicarea in practica a masurilor de simplificare in domeniul TVA pentru achizitiile/livrarile intracomunitare de bunuri in cazul retururilor de bunuri, al refuzurilor calitative precum si in cazul reparatiilor in perioada de garantie sau in perioada postgarantie.

Prezentul ordin intra in vigoare incepand cu 1 ianuarie 2010.

« Arhiva noutati legislative