Noutati / Publicatii

 

Filter:

  • > Sterge filtre

 

Arhiva noutati legislative

M.O. 787/07.11 - Ordin nr. 894/2011 din 01/11/2011 privind aplicarea prevederilor art. XI din O.G. nr. 30/2011 pentru modificarea si completarea Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal, precum si pentru reglementarea unor masuri financiar-fiscale

Ordinul stabileste modalitatea de acordare a facilitatilor privind anularea totala sau partiala a penalitatilor  pentru obligatiile de plata restatante constand in contributii de asigurari sociale de sanatate, datorate de catre persoanele fizice, altele decat cele pentru care colectarea veniturilor se face de Agentia Nationala de Administrare Fiscala.

Aceste facilitati se acorda de catre casele de asigurari sociale de sanatate judetene si a municipiului Bucuresti, de Casa Asigurarilor de Sanatate a Apararii, Ordinii Publice, Sigurantei Nationale si Autoritatii Judecatoresti si de Casa Asigurarilor de Sanatate a Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului, pentru obligatiile de plata administrate/stabilite de fiecare dintre acestea.

« Arhiva noutati legislative