Noutati / Publicatii

 

Filter:

  • > Sterge filtre

 

Arhiva noutati legislative

M.O. 351/27.05 - Lege nr. 88/2010 din 21/05/2010 privind aprobarea unor masuri financiare pentru intreprinderile mici si mijlocii din industria berii

    Prin prezenta lege sunt acordate scutiri la plata obligatiile fiscale restante la data de 31 decembrie 2008 si neachitate pana la data intrarii in vigoare a prezentei legi, reprezentand accize, impozit pe profit si TVA, cu exceptia obligatiilor cu retinere la sursa si a TVA datorate in vama datorate de intreprinderile mici si mijlocii din industria berii.

De asemenea vor fi scutite la plata si obligatiile fiscale accesorii reprezentand dobanzi, penalitati si majorari de intarziere aferente obligatiilor fiscale scutite, calculate pana la data intrarii in vigoare a prezentei legi.

Sumele scutite la plata vor fi evidentiate in contabilitatea societatilor comerciale beneficiare, in conturi extrabilantiere, pana la data de 1 ianuarie 2011.

Pot beneficia de scutire intreprinderile mici si mijlocii din industria berii care indeplinesc, cumulativ, urmatoarele conditii:

Prezenta lege prevede si conditiile de pierdere a valabilitatii scutirii si cine trebuie sa urmareasca respectarea conditiilor de acordare a scutirii.

« Arhiva noutati legislative