Noutati / Publicatii

 

Filter:

  • > Sterge filtre

 

Arhiva noutati legislative

M.O. 279/29.04 - Lege nr. 106/2009 din 14/04/2009 privind ratificarea Conventiei dintre Romania si Republica Araba Siriana pentru evitarea dublei impuneri si prevenirea evaziunii fiscale cu privire la impozitele pe venit si pe capital, semnata l

Prezenta conventie va intra in vigoare in a 30-a zi de la data ultimei notificari prin care statele contractante se informeaza reciproc asupra indeplinirii procedurilor interne necesare pentru intrarea in vigoare a Conventiei.
Prevederile Conventiei vor produce efecte:
in ceea ce priveste impozitele retinute prin stopaj la sursa la venitul platit in sau dupa prima zi a lunii ianuarie a anului calendaristic imediat urmator anului in care Conventia a intrat in vigoare; si
in ceea ce priveste celelalte impozite pe venit si pe capital platite in sau dupa prima zi a lunii ianuarie a anului calendaristic imediat urmator anului in care Conventia a intrat in vigoare.
Totodata, Conventia dintre Guvernul Republicii Socialiste Romania si Guvernul Republicii Arabe Siriene pentru evitarea dublei impuneri in materie de impozite pe venit si pe avere, semnata la Bucuresti la 1 decembrie 1987, va inceta sa se mai aplice la intrarea in vigoare a prezentei conventii. Totusi, prevederile primei conventii mentionate vor continua sa produca efecte pentru anii fiscali si perioadele care expira inainte de data de la care se vor aplica prevederile prezentei conventii.
_x000D_

« Arhiva noutati legislative