Noutati / Publicatii

 

Filter:

  • > Sterge filtre

 

Arhiva noutati legislative

M.O. 103/09.02 - Ordin nr. 1080/2011 din 07/02/2011 pentru modificarea Ordinului presedintelui A.N.A.F. nr. 1.294/2007 privind impozitele, contributiile si alte sume reprezentand creante fiscale, care se platesc de contribuabili intr-un cont unic

Prezentul ordin vizeaza introducerea in nomenclatorul obligatiilor ce se platesc in contul unic a impozitului pe veniturile microintreprinderilor precum si a impozitului pe veniturile persoanelor fizice obtinute dintr-o asociere cu o persoana juridica microintreprindere care nu genereaza o persoana juridica.

Plata obligatiilor fiscale reprezentand impozite, taxe, contributii si alte venituri fiscale, aferente lunii ianuarie 2011, cu termen de plata pana la 25 februarie 2011, inclusiv impozitul pe venitul din salarii aferent activitatii sediilor secundare, se efectueaza de catre contribuabil la unitatea de trezorerie si contabilitate publica la care acesta este arondat. Pe documentul de plata contribuabilul va inscrie in mod obligatoriu codul de identificare fiscala si denumirea sa.

Impozitul pe veniturile din salarii datorat de salariatii care isi desfasoara activitatea la sediile secundare inregistrate fiscal, potrivit legii, ca platitoare de salarii si venituri asimilate salariilor, care nu a fost achitat pana la data intrarii in vigoare a prezentului ordin, se va achita la sediul social al contribuabilului.  

« Arhiva noutati legislative