Echipa

T:  (004) 021 3114320
E:  daniela.istrate@contexpert.ro
 

Daniela Istrate
FONDATOR & PARTNER

Co-fondator si partener al companiei, Daniela Istrate a contribuit major la istoria de succes a Contexpert Consulting prin aportul permanent la managementul organizatiei, cat si prin cunostintele profesionale excelente pe care le-a dobandit de-a lungul unei educatii solide in economie si drept.

Prin aria larga de competente profesionale pe care le are (auditor financiar si auditor in domeniul calitatii, expert contabil, consultant fiscal, formator), Daniela Istrate se implica activ in managementul lucrarilor pentru clienti (supervizarea lucrarilor departamentelor de contabilitate, consultanta, payroll si audit). Rolul sau in companie este unul extrem de important: pe langa statutul de partener, ea contribuie efectiv la administrarea organizatiei prin coordonarea activitatii financiar-contabile a firmei, prin elaborarea de analize financiare si realizarea de activitatii de audit intern sl calitatii pentru toate departamentele Contexpert Consulting.

Pentru Daniela "clientela nu este o entitate impersonala, ci este formata din oameni" asa incat îsi adapteaza relatia profesionala in functie de acestia pentru ca rezultatul sa aduca un plus de valoare tuturor celor implicati. Caracterizata de spirit analitic si metodic, Daniela monitorizeaza in permanenta buna desfasurare a intregii activitati din companie. De asemenea, ea este cea care a dezvoltat sistemul de lucru intern bazat pe proceduri, proiectat si implementat chiar de ea. Certificarea ISO obtinuta de companie este dovada calitatii si a eficientei sistemului gandit de Daniela.

Daniela Istrate este dublu licentiata in drept (Universitatea Romano-Americana) si in Finante, banci si contabilitate (Academia de Studii Economice).