Echipa

T:  (004) 021 3114320
E:  mircea.pascu@contexpert.ro
 

Mircea Pascu
Partner

Mircea este din 2013 Partener, dupa ce a condus timp de 5 ani unul dintre cele trei departamente de contabilitate ale companiei si este membru al echipei Contexpert din 2006. Managementul Contexpert i-a incredintat lui Mircea coordonarea departamentului de contabilitate datorita background-ului profesional excelent pe care l-a construit in timp cu mare investitie de energie personala, dar si datorita solidei motivatii personale si profesionale. ”Lucrez in Contexpert fiindca este o firma dinamica cu o mare flexibilitate ce mi-a oferit oportunitati importante de promovare si fiindca aici exista o echipa ce imi poate oferi conditiile pentru obtinera unor rezultate profesionale deosebite”. Mircea este preocupat in permanenta de perfectionarea si performanta profesionala personala si a echipei pe care o coordoneaza: “Sunt persoana concentrata pe rezultat si am depus mereu eforturile necesare pentru a duce la bun sfarsit ceea ce am inceput. Urmaresc mereu rezultatele pe termen mediu si lung, nu reusita imediata si cu orice pret. De aceea cred in echilibru in tot ceea ce fac”.

Mircea are numeroase specializari: cursuri de pregatire profesionala continua in cadrul ACCA si CECCAR, cursuri de fiscalitate si contabilitate organizate de Ministerul Finantelor Publice, diploma ECDL.

Mircea a absolvit programul de master cu specializarea Contabilitate, Control si Expertiza din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti, De asemenea, este licentiat al Facultatii de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori a aceleiasi institutii.