Audit

 

Noutati legislative

Arhiva noutati legislative >>

Serviciile noastre prezinta interes pentru dumneavoastra?
Online form Contactati-ne online!
 

Formular Contact Online
 
*tineti apasata tasta Ctrl pentru selectie multipla
 
 
Inchide

Va multumim!


Inchide


Informatiile dumneavoastra au fost trimise cu succes.

Eroare!


Inchide


Va rugam incercati din nou.

Audit

Serviciile de auditare reprezinta cartea de vizita a managementului unei companii in privinta credibilitatii financiare a acesteia catre toti cei interesati, de la actionari, anagajati si clienti pana la autoritati fiscale, banci, institutii de reglementare, furnizori si clienti. Scopul auditului este sa constate daca situatiile financiare reflecta imaginea fidela a realitatii din cadrul companiei. Activitatea de audit se bazeaza pe esantionarea activitatii folosind proceduri esantionare exacte pentru a cunoaste si intelege activitatea clientului.

Principalii parametri pe care ii luam in considerare in cadrul procesului de cunoastere sunt:

Auditorii Contexpert sunt profesionisti dedicati care au o experienta bogata in auditare, lucrand cu companii importante de pe piata romaneasca. Pentru ei, auditul este mai mult decat o simpla vizita de verificare: ei isi folosesc toata competenta si energia profesionala pentru a verifica “sanatatea” financiara a companiei.

In teren, auditorii Contexpert fac dovada intelegerii reale a “spiritului” afacerii si nu se limiteaza doar la a colecta cifre seci sau a completa documente. Vom actiona in permanenta cu responsabilitate sub deviza independentei, a onestitatii profesionale si a deschiderii profesionale in vederea intelegerii companiei si a activitatii acesteia.

Efortul general de auditare se va concretiza intr-un raport specific care va reflecta starea de sanatate a societatii. Acest raport va avea insa si scopul de a contribui la eficienta sistemului de proceduri contabile si de control managerial, de a imbunatati calitatea raportarii financiare si de a reduce costurile asociate lipsei de acuratete manageriala in aplicarea practica a recomandarilor rezultate in urma auditului.

Pentru contractele derulate pe parcursul a mai multi ani, vom desemna cu precadere aceleasi echipe de auditori pentru un client, in scopul diminuarii efortului si resurselor alocate de catre acesta.

Putem efectua audit pentru companii romanesti si pentru firme din strainatate care au sucursale in Romania.

Serviciile de audit pe care le oferim sunt :