Echipa

T:  (004) 021 3114320
E:  andreea.steinhart@contexpert.ro
 

Andreea Steinhart
Partner

Andreea Steinhart este din 2013 Partener, dupa ce condus timp de 5 ani unul dintre cele trei departamente de contabilitate din Contexpert, ocupand aceasta pozitie dupa o experienta de 3 ani in companie, timp in care a evoluat in permanenta din punct de vedere profesional.

“Tinand cont ca in Contexpert am facut primii pasi in tot ceea ce inseamna contabilitate, pot spune ca cea mai importanta motivatie a mea a fost aceea de a invata cat mai mult si bineinteles, de la cei mai buni in acest domeniu. Trecand de aceasta etapa, s-au adaugat multe alte motive pentru care mi-am dorit sa lucrez in continuare in aceasta companie, cum ar fi: lucrul alaturi de o echipa tanara, dinamica, modul de organizare a activitatii in firma, principiile pe care se bazeaza managementul companiei, faptul ca exista posibilitatea reala de a te dezvolta, colaborarea cu top-managementul”. Pregatirea profesionala a Andreei este una solida: este expert contabil in Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania, iar in ultimii ani, a participat la numeroase cursuri de pregatire profesionala organizate de CECCAR sau acreditate de Ministerul Finantelor Publice.
Avand excelente abilitati de comunicare si organizatorice, Andreea coordoneaza contabilitatea a numerosi clienti, alaturi de o echipa valoroasa de specialisti ai Contexpert.

Andreea este absolventa a Academiei de Studii Economice Bucuresti, Facultatea de Contabilitate si Informatica de Gestiune.