Echipa

T:  (004) 021 3114320
E:  paula.dragu@contexpert.ro
 

Paula Dragu
Partner

Paula Dragu a ajuns in 10 ani de la absolvent de facultate angajat la partener al companiei si este exemplul perfect al oportunitatilor de dezvoltare personala si profesionala pe care Contexpert le ofera angajatilor sai. Paulei ii place sa lucreze in Contexpert datorita “mediului de lucru, echipei, diversitatii lucrarilor, a domeniilor de activitate ale clientilor si a provocarii permanente de a fi la curent cu noutatile din domeniu prin cursuri de specializare si analiza spetelor legislative”.

Investitia de incredere pe care managerii Contexpert au facut-o in Paula s-a bazat atat pe educatia solida in domeniu, cat si pe calitatile umane pe care le are, fiind unul dintre cei mai dedicati specialisti ai organizatiei noastre.

Paula s-a dezvoltat profesional parcurgand cu rabdare si pasiune toate etapele necesare constructiei unei cariere solide echivaland experienta si fomarea sa cu o carte de vizita profesionista. Paula este certificata ca expert contabil, consultant fiscal si auditor financiar, fiind membru al CECCAR, CCFR si CAFR. De asemenea, are numeroase specializari in aria fiscalitatii, contabilitatii si auditului fondurilor structurale.

Paula este licentiata a Academiei de Studii Economice Bucuresti, Facultatea de C.S.I.E., sectia Statistica Economica.