Echipa

T:  (004) 021 3114320
E:  sorin.istrate@contexpert.ro
 

Sorin Istrate
FONDATOR & MANAGING PARTNER

Este cel care in urma cu 15 ani avea un vis, care s-a transformat de-atunci cu fiecare zi intr-o afacere solida construita cu pasiune si energie neobosite in spiritul profesionalismului serviciilor oferite si al responsabilitatii fata de clienti.

Fondator si Managing Partner al Contexpert Consulting, Co-fondator al SmartVision si Auditrom Group, Sorin Istrate este cel care s-a implicat profund in constructia grupului de companii Contexpert avand in permanenta in minte ideea de calitate desavarsita a serviciilor oferite. In prezent, Sorin Istrate poate spune ca secretul succesului si longevitatea afacerilor pe care le conduce se datoreaza atat profesionalismului cu care Contexpert abordeaza fiecare client in parte, cat si credintei ca resursele umane reprezinta unul dintre cele mai mari atu-uri pe care o organizatie le poate avea."Investim continuu in potentialul tinerilor pentru ca suntem siguri ca vom selecta dintre cei talentati pe viitorii lideri in profesie. Astfel, in cadrul cursurilor si programelor de instruire practica in contabilitate organizate de Contexpert, specialistii nostri transfera noii generatii experienta lor profesionala”.

Atunci cand a demarat proiectul Contexpert Consulting, Sorin Istrate si-a dorit ca organizatia pe care o conduce sa fie un reputat partener de afaceri pe piata romaneasca si sa reprezinte optiunea principala pentru companiile romanesti in cautare de servicii financiare-contabile. Dupa un proces laborios de aproape 15 ani de constructie organizationala, Managing Partner Sorin Istrate are convingerea ca a reusit sa-si atinga obiectivul propus, in special datorita competentei, eficientei si flexibilitatii cu care abordeaza situatia fiecarui client.