Echipa

T:  (004) 021 3114320
E:  simona.penciu@contexpert.ro
 

Simona Penciu
Associate Partner

Simona Penciu s-a alaturat echipei Contexpert in 2007 si conduce din 2010 departamentul de salarizare si administrare de personal. Simona este reponsabila de furnizarea serviciilor catre o gama larga de clienti, de la societati medii la societati mari, romanesti si internationale, avand experienta profesionala  de peste 11 ani in domeniul salarizarii si a resurselor umane.

Contexpert este pentru Simona posibilitatea de a se implica  in proiecte interesante si stimulante. Ea este un exemplu pentru implicare, perseverenta si dezvoltare profesionala. “In Contexpert am avut intotdeauna suport pentru dezvoltarea mea profesionala atat prin cursurile interne, prin mentorat cat si prin feedback-ul continuu pe care il primesc de la echipa. Toate aceste lucruri ma ajuta sa ma perfectionez cu fiecare zi si sa ofer clientilor mei servicii de calitate”.

 

Simona este licentiata Academiei de Studii Economice Bucuresti, Facultatea Management si Administrarea Afacerilor si are numeroase specializari: cursuri de pregatire profesionala continua atat in legislatia muncii cat si in management.