Noutati / Publicatii

 

Filter:

  • > Sterge filtre

 

Arhiva noutati legislative

M.O. 897/31.12 - Hotarare nr. 1397/2010 din 28/12/2010 privind modelul, continutul, modalitatea de depunere si de gestionare a "Declaratiei privind obligatiile de plata a contributiilor sociale, impozitului pe venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate"

Prezenta hotarare aproba formularul 112 “Declaratie privind obligatiile de plata a contributiilor sociale, impozitului pe venit si evidenta nominala a persoanelor asigurate” care se utilizeaza pentru declararea contributiilor sociale datorate, incepand cu obligatiile aferente lunii ianuarie 2011, care au termen de depunere pana la data de 25 februarie 2011 inclusiv.

Persoanele fizice si juridice care au calitatea de angajator sau entitatile asimilate angajatorului, au obligatia depunerii acestei declaratii prin mijloace electronice de transmitere la distanta. Prin exceptie aceasta declaratie poate fi depusa in format hartie, semnat si stampilat, conform legii, insotit de declaratia pe suport electronic, pana la data de 1 iulie 2011.

Atentie, pentru perioadele de raportare anterioare datei de 1 ianuarie 2011 contribuabilii vor depune declaratii rectificative intocmite potrivit legislatiei specifice in vigoare in perioada la care se refera.

« Arhiva noutati legislative