Noutati / Publicatii

 

Filter:

  • > Sterge filtre

 

Arhiva noutati legislative

M.O. 743/03.11 - Ordin nr. 1498/2008 din 31/10/2008 pentru aprobarea modelului si continutului formularului (301) "Decont special de taxa pe valoarea adaugata"

Conform prezentului Ordin, formularul 301 – „Decont special de taxa pe valoare adaugata” se depune dupa cum urmeaza:
pana la data de 25 inclusiv a lunii urmatoare celei in care ia nastere exigibilitatea taxei pentru achizitiile intracomunitare, altele decat mijloacele de transport noi, operatiunile prevazute la art. 150 alin. (1) lit. b)-d) si f)-g) din Codul fiscal precum si pentru achizitiile intracomunitare de produse accizabile
inainte de inmatricularea in Romania a unui mijloc de transport nou, dar nu mai tarziu de data de 25 inclusiv a lunii urmatoare celei in care ia nastere exigibilitatea taxei pentru achizitiile intracomunitare de mijloace de transport noi.
Daca in aceeasi luna persoana impozabila efectueaza mai multe achizitii intracomunitare de mijloace de transport noi, aceasta poate depune mai multe deconturi speciale de taxa pentru aceeasi luna, fara a bifa casuta „Declaratie rectificativa”.
Ori de cate ori se declara o achizitie intracomunitara de mijloace de transport noi prin Decontul special de taxa pe valoarea adaugata, trebuie bifata casuta corespunzatoare de pe formularul de decont.
Formulareul de decont prevazut de acest ordin se va utiliza incepand cu declararea obligatiilor fiscale aferente lunii noiembrie 2008. _x000D_

« Arhiva noutati legislative