Noutati / Publicatii

 

Filter:

  • > Sterge filtre

 

Arhiva noutati legislative

M.O. 66/29.01. - Ordin nr. 79/2007 din 16/01/2007 privind modificarea Ordinului ministrului finantelor publice nr. 35/2005 pentru aprobarea modelului si continutului formularelor 101 "Declaratie privind impozitul pe profit", 120 "Decont privind

Ordinul abroba formularul 120 „Decont privind accizele”, prevazut in anexa care face parte integranta din ordin.
Cu privire la „Declaratie privind impozitul pe profit” 101, se precizeaza ca termenul de depunere a acesteia este pana la data de 15 aprilie inclusiv a anului urmator.
Contribuabilii care definitiveaza pana la data de 15 februarie inchiderea exercitiului financiar anterior, organizatiile nonprofit, precum si contribuabilii care obtin venituri majoritare din cultura cerealelor si plantelor tehnice, pomicultura si viticultura au obligatia sa completeze si sa depuna declaratia privind impozitul pe profit pana la data de 15 februarie inclusiv a anului urmator celui pentru care se calculeaza impozitul fara a depune formularul 100 „Declaratie privind obligatiile de plata la bugetul general consolidat”, pentru trimestrul IV al anului de raportare.
Contribuabilii care inceteaza sa existe in cursul anului fiscal au obligatia sa completeze si sa depuna declaratia privind impozitul pe profit pana la data depunerii situatiilor financiare la registrul comertului.
Nu se completeaza randul 40.2 suma rezultata din aplicarea cotei de 5% asupra profitului impozabil care corespunde veniturilor obtinute din activitati desfasurate pe baza de licenta intr-o zona libera pana la data de 31 decembrie 2004.
_x000D_

« Arhiva noutati legislative