Noutati / Publicatii

 

Filter:

  • > Sterge filtre

 

Arhiva noutati legislative

M.O. 382/06.06. - Decizie nr. 192/2007 din 24/05/2007 pentru publicarea in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, a Protocolului avand drept obiect Metodologia privind reproducerea fonogramelor publicate in scop comercial, destinate exclusiv c

Utilizatorii, persoane fizice autorizate sau juridice, care reproduc fonograme publicate in scop comercial sau reproduceri ale acestora in scopul comunicarii publice au obligatia sa obtina din partea organismului de gestiune colectiva a drepturilor conexe ale producatorilor de fonograme o licenta neexclusiva pentru reproducerea fonogramelor in schimbul unei remuneratii in suma forfetara de 1.200 lei/an, indiferent de numarul fonogramelor reproduse din repertoriul organismului de gestiune colectiva al producatorilor de fonograme.La aceasta suma se adauga TVA. La aceasta suma se adauga TVA.
Reproducerea unui pachet de fonograme in scopul comercializarii aparaturii audio (tonomate, MP3, karaoke etc.) prevazuta cu pachet de fonograme se poate face numai in urma obtinerii licentei neexclusive din partea organismului de gestiune colectiva a drepturilor conexe ale producatorilor de fonograme, in schimbul unei remuneratii cuprinsa intre 0,5 si 1 leu/fonograma, in functie de marimea pachetului de fonograme – numarul de fonograme – la care se adauga TVA.

_x000D_

« Arhiva noutati legislative