Noutati / Publicatii

 

Filter:

  • > Sterge filtre

 

Arhiva noutati legislative

M.O.287/30.03.- Ordin nr. 142/2006 din 24/03/2006 privind modificarea si completarea O.nr. 221/2005 pentru aprobarea Normelor metodologice privind contributia de asigurari sociale de sanatate

„Art. 19. – (1) Persoanele juridice si persoanele fizice, in calitate de angajator, care, potrivit legii, au obligatia de plata catre Fondul national unic de asigurari sociale de sanatate, declara aceste obligatii la organele fiscale teritoriale la care sunt luate in evidenta ca platitori de impozite si taxe. Listele nominale cu salariatii se depun la casele de asigurari de sanatate la care acestia au optat, potrivit modelelor prevazute in anexele nr. 3 si 4.”
„Art. 20. – (1) Listele privind evidenta nominala a asiguratilor si a obligatiilor de plata catre Fondul national unic de asigurari sociale de sanatate, semnate si stampilate, se vor depune la casele de asigurari de sanatate, pe suport hartie si in format electronic, impreuna cu dovada platii contributiei. Raportarea in format electronic, insotita de o semnatura electronica agreata de ambele parti, se poate transmite on-line, urmata de trimiterea datelor pe suport hartie semnat si stampilat.”

« Arhiva noutati legislative