Noutati / Publicatii

 

Filter:

  • > Sterge filtre

 

Arhiva noutati legislative

M.O.286/30.03.- Ordin nr. 409/2006 din 17/03/2006 privind depunerea declaratiilor fiscale cu codificarea informatiei prin cod de bare

Platitorii de impozite, taxe si contributii sociale, care se afla in administrarea administratiilor finantelor publice municipale si ale sectoarelor municipiului Bucuresti, precum si cei aflati in administrarea directiilor generale ale finantelor publice judetene si a municipiului Bucuresti, au obligatia depunerii urmatoarelor declaratii fiscale cu codificarea informatiei prin cod de bare: Declaratie privind obligatiile de plata la bugetul general consolidat, cod 14.13.01.01/a; Declaratie rectificativa, cod 14.13.01.00/r; Decont de taxa pe valoarea adaugata, cod 14.13.01.02; Declaratie privind impozitul pe profit, cod 14.13.01.04.
Formularelese depun in format hartie, semnat si stampilat conform legii, la organul fiscal competent. Se editeaza in doua exemplare: un exemplar, semnat si stampilat conform legii, se depune la organul fiscal competent; un exemplar se pastreaza de catre platitor.
Formatul hartie se obtine prin utilizarea programului de asistenta (DECLMF) elaborat de Ministerul Finantelor Publice. Programul de asistenta este pus la dispozitie contribuabililor gratuit de unitatile fiscale subordonate sau poate fi descarcat de pe serverul de web al Ministerului Finantelor Publice, la adresa www.mfinante.ro.
Platitorii de impozite, taxe si contributii sociale, care utilizeaza metoda de declarare cu codificarea informatiei prin cod de bare, nu mai depun declaratia in format electronic(discheta 3 1/2 inch, 1.440 MB compatibila MS-DOS).

« Arhiva noutati legislative