Noutati / Publicatii

 

Filter:

  • > Sterge filtre

 

Arhiva noutati legislative

M.O. 190/28.02.- Ordin nr. 99/2006 din 10/02/2006 pentru aprobarea modelului Declaratiei-inventar privind comisionul datorat

Declaratia-inventar se depune la inspectoratul teritorial de munca in a carui raza isi are sediul sau domiciliul, dupa caz, angajatorul, in termen de 60 de zile de la data intrarii in vigoare a prezentului ordin (adica pana pe 29 mai 2006). Au obligatia sa depunaDeclaratia-inventar platitorii de comision care inregistreaza la data publicarii in M.Of. a Legii nr. 403/2005 (12 ian.2006)obligatii restante si neachitate inspectoratului teritorial de munca, reprezentand comision datorat, dobanzi/majorari de intarziere si penalitati de intarziere.
Randurile aferente dobanzilor/majorarilor de intarziere si penalitatilor de intarziere se completeaza de catre angajatori si in situatia in care sumele reprezentand comision datorat au fost achitate cu intarziere fata de termenul stabilit prin lege, indiferent daca la data depunerii declaratiei-inventar se inregistreaza sau nu obligatii restante.

« Arhiva noutati legislative