Noutati / Publicatii

 

Filter:

  • > Sterge filtre

 

Arhiva noutati legislative

M.O.19/11.01. - Ordin nr. 3/2007 din 05/01/2007 privindProcedura de solicitare a certificatului de inregistrare in scopuri de TVA pentru comerciantii care se inregistreaza in scopuri de TVA de la infiintare

Contribuabilii care se infiinteaza incepand cu data de 1 ianuarie 2007 si solicita inregistrarea in scopuri de TVA de la infiintareau obligatia ca dupa inregistrarea in registrul comertului sa solicite eliberarea certificatului de inregistrare in scopuri de TVA.

Pentru solicitarea certificatului de inregistrare in scopuri de TVA, contribuabilii depun la organul fiscal in a carui raza teritoriala isi au sediul urmatoarele documente:
– formularul „Cerere de eliberare a certificatului de inregistrare in scopuri de TVA pentru comerciantii care se inregistreaza in scopuri de TVA de la infiintare”, cod MFP 14.13.04.02/c,
– o copie de pe certificatul de inregistrare care contine codul unic de inregistrare, eliberat de oficiul registrului comertului de pe langa tribunal.
Certificatul de inregistrare in scopuri de TVA se elibereaza in 24 de ore de la data inregistrarii, la organul fiscal competent, a cererii de eliberare a certificatului, data inregistrarii in scopuri de TVA a contribuabililor fiind data eliberarii certificatului de inregistrare de catre oficiul registrului comertului de pe langa tribunal.

« Arhiva noutati legislative