Noutati / Publicatii

 

Filter:

  • > Sterge filtre

 

Arhiva noutati legislative

M.O. 159/06.03. - Ordin nr. 269/2007 din 19/02/2007 pentru aprobarea Procedurii de administrare si monitorizare a contribuabililor mijlocii in vederea aplicarii Ordinului ministrului finantelor publice nr. 266/2007 privind organizarea activitati

Incepand cu data de 1 aprilie 2007, impozitul pe veniturile din salarii datorat de sediile secundare ale contribuabililor mijlocii de pe raza teritoriala a judetului in care isi are domiciliul fiscal contribuabilul mijlociu, precum si de cele de pe raza teritoriala a altor judete se achita la unitatile de trezorerie si contabilitate publica ale municipiilor resedinta de judet pe a caror raza teritoriala isi desfasoara activitatea sediul secundar.
Documentele de plata intocmite de contribuabilii mijlocii persoane juridice in vederea achitarii impozitului pe venitul din salarii datorat de sediile secundare ale acestora, aflate in raza teritoriala a altui organ fiscal decat cel pe a carui raza teritoriala isi are domiciliul fiscal contribuabilul, vor cuprinde in mod obligatoriu si urmatoarele informatii:
a) codul de identificare fiscala si denumirea persoanei juridice care face plata;
b) codul de identificare fiscala al sediului secundar pentru care se face plata. _x000D_

« Arhiva noutati legislative