Noutati / Publicatii

 

Filter:

  • > Sterge filtre

 

Arhiva noutati legislative

M.O. 849/30.11 - Decizie nr. 1426/2011 din 10/11/2011 pentru aprobarea Normelor privind mecanismul de transmitere catre Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor a rapoartelor prevazute la art. 18 din O.U.G. nr. 202/2008 privind punerea in aplicare a sanctiunilor internationale, precum si a Formularului pentru raportarea persoanelor, entitatilor desemnate si a operatiunilor care implica bunuri in sensul Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 202/2008 privind punerea in aplicare a sanctiunilor international

Prezentele norme reglementeaza mecanismul de transmitere catre Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, a rapoartelor privind fondurile si/sau resursele economice aflate in posesia ori sub controlul clientelei, ce fac obiectul unor sanctiuni internationale, sau care apartin ori se afla sub controlul unor persoane desemnate.

Rapoartele prevazute de prezenta decizie se transmit de indata, in format tiparit, pe suport hartie sau electronic, transmiterea realizandu-se pe una dintre urmatoarele cai:

 

« Arhiva noutati legislative