Noutati / Publicatii

 

Filter:

  • > Sterge filtre

 

Arhiva noutati legislative

M.O. 715/23.10. - Ordin nr. 1648/2007 din 17/10/2007 privind modificarea si completarea Ordinului ministrului finantelor publice nr. 246/2005 pentru aprobarea Normelor metodologice privind utilizarea si completarea ordinului de plata pentru Trez

Ordinul de plata pentru Trezoreria Statului (OPT) se completeaza de catre platitori distinct pentru fiecare tip de obligatie bugetara.
Prin exceptie de la prevederile anterioare, sumele aferente obligatiilor bugetare care se platesc de contribuabili in contul unic, pot fi achitate prin utilizarea unui singur ordin de plata pentru Trezoreria Statului (OPT) pentru obligatiile datorate bugetului de stat si, respectiv, a unui singur ordin de plata pentru Trezoreria Statului (OPT) pentru celelalte obligatii de plata.
Rubrica „Beneficiar” se va completa cu «buget de stat» sau «bugetele asigurarilor sociale si fondurilor speciale», in functie de natura obligatiei care face obiectul platii. Deasemenea rubrica „Reprezentand” se va completa cu «buget de stat» sau «bugetele asigurarilor sociale si fondurilor speciale», in raport cu obligatia bugetara achitata.
_x000D_

« Arhiva noutati legislative