Noutati / Publicatii

 

Filter:

  • > Sterge filtre

 

Arhiva noutati legislative

M.O. 661/27.09. - Ordin nr. 1199/2007 din 14/09/2007 pentru modificarea si completarea Procedurii de administrare si monitorizare a marilor contribuabili in vederea aplicarii Ordinului ministrului finantelor publice nr. 753/2006 privind organiza

Modificarile aduse de prezentul Ordin se refera la Procedura de platã a obligaþiilor fiscale la marii contribuabili.
Plata obligatiilor fiscale reprezentand impozite, taxe, contributii si alte venituri fiscale, cu exceptia impozitului pe venitul din salarii aferent activitatii sediilor secundare, se efectueaza in cazul marilor contribuabili de catre persoana juridica la Activitatea de Trezorerie si Contabilitate Publica a Municipiului Bucuresti. Aceasta prevedere se aplica in cazul marilor contribuabili cu sediul social in afara municipiului Bucuresti sau a judetului Ilfov, inclusiv pentru impozitul pe venit aferent lunii septembrie anul curent.
Plata obligatiilor fiscale reprezentand impozit pe venitul din salarii pentru activitatea sediilor secundare ale marilor contribuabili, platitoare de impozit pe venituri din salarii, se efectueaza astfel:
-Sediile secundare care isi desfasoara activitatea pe raza teritoriala a municipiului Bucuresti si a judetului Ilfov: la Activitatea de Trezorerie si Contabilitate Publica a Municipiului Bucuresti;
-Sediile secundare situate in afara municipiului Bucuresti si judetului Ilfov: la unitatile de trezorerie si contabilitate publica ale municipiilor resedinta de judet pe teritoriul carora acestea isi desfasoara activitatea.
In cazul in care impozitul pe veniturile din salarii datorat de sediile secundare ale marilor contribuabili, aflate in raza teritoriala a altui organ fiscal decat Directia generala de administrare a marilor contribuabili, este platit de catre marii contribuabili – persoane juridice, documentele de plata intocmite de catre acestea vor cuprinde in mod obligatoriu si urmatoarele informatii:
a) codul de identificare fiscala si denumirea persoanei juridice care face plata;
b) codul de identificare fiscala al sediului secundar pentru care se face plata.
_x000D_

« Arhiva noutati legislative