Noutati / Publicatii

 

Filter:

  • > Sterge filtre

 

Arhiva noutati legislative

M.O. 552/05.08 - Ordin nr. 2258/2010 din 02/08/2010 privind modificarea O.P.A.N.A.F. nr. 819/2008 pentru aprobarea Procedurii privind declararea contribuabililor inactive

Declararea contribuabililor inactivi se face cu data intrarii in vigoare a ordinului presedintelui AN.A.F. pentru aprobarea listei contribuabililor declarati inactivi.

Atentie, potrivit modificarilor, Ordinul privind declararea contribuabililor inactivi intra in vigoare in termen de 15 zile de la data afisarii la sediul A.N.A.F. si a publicarii pe pagina de internet a A.N.A.F., la sectiunea Informatii publice – Informatii privind agentii economici, fara sa mai fie necesara si publicarea in Monitorul Oficial asa cum era prevazut anterior.

Incepand cu data de intai a lunii urmatoare intrarii in vigoare a ordinului, se anuleaza, din oficiu, inregistrarea in scopuri de TVA a persoanelor impozabile cuprinse in lista.

In evidenta contribuabililor declarati inactivi, potrivit Codului de procedura fiscala sunt inscrisi contribuabilii persoane juridice sau orice alte entitati fara personalitate juridica, care indeplinesc cumulativ urmatoarele criterii:

« Arhiva noutati legislative