Noutati / Publicatii

 

Filter:

  • > Sterge filtre

 

Arhiva noutati legislative

M.O. 533/31.07 - Ordin nr. 2401/2009 din 29/07/2009 pentru modificarea si completarea OMFP nr. 1.074/2006 privind organizarea activitatii de administrare a contribuabililor mijlocii la Directia Generala a Finantelor Publice a Municipiului Bucure

Incepand cu data de 1 august 2009, Administratia Finantelor Publice pentru Contribuabili Mijlocii a Municipiului Bucuresti din cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice a Municipiului Bucuresti administreaza contribuabilii, persoane juridice, cu domiciliul fiscal in municipiul Bucuresti, care au inregistrat o cifra de afaceri raportata in situatiile financiare incheiate la data de 31 decembrie a anului precedent cuprinsa intre 6,7 milioane lei si 70 milioane lei. (anterior erau considerati contribuabili mijlocii cei cu cifra de afaceri intre 25 mil si 70 mil lei)
Contribuabilii mijlocii a caror cifra de afaceri in anul precedent este inferioara celei stabilite drept criteriu de selectie a acestora pentru incadrarea in categoria contribuabililor mijlocii, vor fi scosi din administrare dupa 4 ani consecutivi in care nu mai indeplinesc acest criteriu de selectie.
Prezentul Ordin aproba urmatoarele liste:
Lista contribuabililor mijlocii care urmeaza a fi administrati de Administratia Finantelor Publice pentru Contribuabili Mijlocii a Municipiului Bucuresti din cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice a Municipiului Bucuresti incepand cu data de 1 august 2009
Lista contribuabililor mijlocii care nu vor mai fi administrati de Administratia Finantelor Publice pentru Contribuabili Mijlocii a Municipiului Bucuresti din cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice a Municipiului Bucuresti incepand cu data de 1 august 2009.
Aceste liste vor fi actualizate anual, pana la data de 30 septembrie. Prin exceptie, pentru anul 2010 raman valabile listele publicate in prezentul Ordin.
!!!!Atentie la completarea OP-urilor pentru plata datoriilor catre buget: Toate companiile cu domiciliul fiscal in Bucuresti care au trecut la contribuabili mijlocii trebuie sa faca platile catre buget la Trezoreria operativa a Municipiului Bucuresti.

« Arhiva noutati legislative