Noutati / Publicatii

 

Filter:

  • > Sterge filtre

 

Arhiva noutati legislative

M.O. 495/24.07. - Ordin nr. 7/2007 din 26/06/2007 privind modificarea si completarea Ordinului presedintelui Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor nr. 3.129/2005 pentru aprobarea reglementarilor contabile conforme cu directivele europene speci

Reglementarile contabile conforme cu directivele europene specifice domeniului asigurarilor se aplica de catre societatile de asigurare, de asigurare-reasigurare si de reasigurare si de catre brokerii de asigurare si/sau de reasigurare.
Subunitatile fara personalitate juridica, cu sediul in strainatate, care apartin persoanelor juridice prevazute mai sus, cu sediul sau domiciliul in Romania, precum si subunitatile fara personalitate juridica din Romania care apartin unor persoane juridice cu sediul sau domiciliul in strainatate au obligatia sa organizeze si sa conduca contabilitatea proprie, potrivit prezentelor reglementari.
Entitatile care, in baza prevederilor O,M.F.P. nr. 1.121/2006 privind aplicarea Standardelor Internationale de Raportare Financiara, au obligatia sa aplice aceste Standarde la intocmirea situatiilor financiare consolidate, incepand cu exercitiul financiar al anului 2007 pot intocmi situatiile financiare consolidate pentru exercitiul financiar al anului 2006 conform acelorasi standarde.

_x000D_

« Arhiva noutati legislative