Noutati / Publicatii

 

Filter:

  • > Sterge filtre

 

Arhiva noutati legislative

M.O.431/09.06.- Ordin nr. 724/2008 din 30/05/2008 pentru aprobarea Procedurii de implementare a Programului de dezvoltare si modernizare a activitatilor de comercializare a produselor si serviciilor de piata

Obiectivul principal al Programului il constituie sprijinirea operatorilor economici prin acordarea de alocatii financiare nerambursabile pentru achizitionarea de masini, utilaje, instalatii de lucru, mijloace moderne de evidenta a gestiunii si promovarea activitatii, cu scopul imbunatatirii performantelor economice si tehnice ale operatorilor economici.
Pot fi beneficiari ai acestui Program intreprinderile mici si mijlocii definite conform prevederilor Legii nr. 346/2004 privind stimularea infiintarii si dezvoltarii intreprinderilor mici si mijlocii, cu modificarile si completarile ulterioare, societati comerciale, societati cooperative, persoane fizice autorizate, sa desfasoare activitati economice in mod independent (inclusiv asociatii familiale care au obligatia preschimbarii certificatului de inmatriculare pe parcursul anului 2008).

_x000D_

« Arhiva noutati legislative