Noutati / Publicatii

 

Filter:

  • > Sterge filtre

 

Arhiva noutati legislative

M.O. 365/01.06 - Lege nr. 194/2009 din 27/05/2009 privind aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 19/2008 pentru modificarea si completarea Ordonantei Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedura fiscal

ANAF poate cesiona creantele fiscale principale si accesorii pe care le are in administrare, datorate de contribuabili, astfel cum acestea sunt individualizate prin titluri de creanta si confirmate prin certificate de atestare fiscala. Cesiunea creantelor fiscale se face prin licitatie, selectie de oferte sau incredintare directa, dupa caz. Daca nu se obtine pretul inscris in anuntul de licitatie, cesiunea creantelor fiscale va fi facuta la cel mai mare pret oferit, cu conditia ca acesta sa depaseasca valoarea creantelor fiscale principale.
Cesiunea nu poate fi facuta persoanelor afiliate cu debitorul cedat. Mai mult, creantele fiscale cesionate in prezentele conditii nu pot fi cesionate de catre cesionar catre debitorul cedat sau persoanelor afiliate cu debitorul cedat, asa cum sunt acestea definite in Codul fiscal.
_x000D_

« Arhiva noutati legislative