Noutati / Publicatii

 

Filter:

  • > Sterge filtre

 

Arhiva noutati legislative

M.O. 327/25.04. - Hotarare nr. 113/2008 din 26/02/2008 privind aprobarea Regulilor de organizare si desfasurare a examenului de aptitudini profesionale pentru atribuirea calitatii de auditor financiar

La examen se pot inscrie stagiarii care au finalizat perioada de stagiu si au indeplinit toate obligatiile fata de Camera precum si cei care au fost respinsi la alte sesiuni de examen si se afla in termenul legal pentru sustinerea examenului.
Examenul va consta in sustinerea a 3 probe scrise:
– proba scrisa – la disciplinele prevazute de art. 13 alin. (3) lit. a) din O.U.G. nr. 75/1999, republicata;
– proba-grila – la disciplinele prevazute de art. 13 alin. (3) lit. b) din O.U.G. nr. 75/1999, republicata;
– proba practica.
Punctajul de promovare al fiecarei probe este minimum 6. Pentru promovarea examenului media celor 3 probe trebuie sa fie minimum 7. In situatia in care un candidat nu promoveaza examenul, la urmatoarea sesiune i se vor recunoaste probele la care a obtinut minimum 6. Candidatii care au obtinut minimum 6 la una, doua sau la toate cele 3 probe, dar nu au promovat examenul, vor avea posibilitatea sa aleaga probele care sa ii fie considerate ca fiind promovate, ultima nota obtinuta fiind nota finala.
Camera va publica pe site data si perioada in care vor avea loc inscrierile, locul si data in care va avea loc examenul, centrele de examinare, precum si alte informatii suplimentare.

_x000D_

« Arhiva noutati legislative