Noutati / Publicatii

 

Filter:

  • > Sterge filtre

 

Arhiva noutati legislative

M.O. 25/11.01 - Ordin nr. 1047/1571/2010 din 29/12/2010 pentru aprobarea masurilor de punere in aplicare a strategiei e-Romania si e-Sanatate si implementarea proiectelor informatice SIUI actualizat (on-line), cardul national de asigurari sociale de sanatate, e-Prescriere si dosarul electronic medical

Incepand cu data publicarii prezentului ordin, toti furnizorii de servicii medicale, medicamente si dispozitive medicale aflati in relatii contractuale cu casele de asigurari de sanatate sau, respectiv, Casa Nationala de Asigurari de Sanatate au obligatia sa creeze cadrul informatic necesar punerii in aplicare a strategiei e-Romania si e-Sanatate si pentru implementarea proiectelor informatice SIUI actualizat (on-line), cardul national de asigurari sociale de sanatate, e-Prescriere si dosarul electronic medical.

Termenul final pana la care se vor putea face raportarile in sistem descentralizat este data de 31 martie 2011, dupa acest termen toate raportarile urmand sa se faca numai in sistem centralizat, on-line, bazat pe autentificare cu certificat digital calificat.

« Arhiva noutati legislative