Noutati / Publicatii

 

Filter:

  • > Sterge filtre

 

Arhiva noutati legislative

M.O. 140/24.02 - Ordin nr. 3/2011 din 15/02/2011 pentru punerea in aplicare a Normelor privind incheierea exercitiului financiar 2010 pentru societatile din domeniul asigurarilor

Prezentul ordin aproba formularele si normele metodologice de intocmire si depunere a situatiilor financiare anuale de catre societatile din domeniul asigurarilor.

Potrivit normelor, situatiile financiare anuale incheiate la data de 31 decembrie 2010 vor fi depuse intr-un exemplar la Comisia de Supraveghere a Asigurarilor, iar al doilea exemplar, vizat prin aplicarea stampilei Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor la unitatile teritoriale ale Ministerului Finantelor Publice.

Asiguratorii, reasiguratorii si brokerii de asigurare si/sau reasigurare vor depune pana la data de 15 aprilie 2011 la Comisia de Supraveghere a Asigurarilor situatiile financiare anuale listate, semnate si stampilate, impreuna cu:

Asiguratorii si brokerii de asigurare si/sau reasigurare care nu au desfasurat activitate de la data infiintarii pana la 31 decembrie 2010 nu intocmesc situatii financiare la data de 31 decembrie 2010, urmand sa depuna, in termen de 60 de zile de la incheierea exercitiului financiar, o declaratie pe propria raspundere.

« Arhiva noutati legislative