Noutati / Publicatii

 

Filter:

  • > Sterge filtre

 

Arhiva noutati legislative

M.O. 140/06.03 - Hotarare nr. 6/2009 din 19/02/2009 privind aprobarea Programului de pregatire profesionala continua aferent anului 2009

Programul de pregatire profesionala continua aferent anului 2009 reglementat de prezenta Hotarare se adreseaza tuturor membrilor Camerei Consultantilor Fiscali.
In cadrul acestui program, in anul 2009, consultantii fiscali activi trebuie sa efectueze 30 de ore de pregatire profesionala, din care 10 ore structurate si 20 de ore nestructurate, iar consultantii fiscali inactivi 15 ore de pregatire profesionala, din care 5 ore structurate si 10 ore nestructurate.
Pregatirea profesionala continua structurata este cu plata si include participarea la cursurile anuale obligatorii organizate de Camera Consultantilor Fiscali. Pentru anul 2009, taxa de participare la cursurile de pregatire profesionala structurate, in cazul consultantilor fiscali activi, este de 150 lei, iar in cazul consultantilor inactivi, de 75 lei.
De asemenea, pentru fiecare participare la seminarii, conferinte si colocvii interne si internationale organizate de Camera Consultantilor Fiscali, consultnatilor fiscali li se recunosc 5 ore de pregatire profesionala. Totodata, consultantii fiscali care publica articole in revista Camerei Consultantilor Fiscali pot solicita includerea unui numar de 3 ore, pentru fiecare articol publicat, in numarul de ore de pregatire profesionala, in limita orelor nestructurate.

« Arhiva noutati legislative