Noutati / Publicatii

 

Filter:

  • > Sterge filtre

 

Arhiva noutati legislative

M.O. 101/08.02 - Ordin nr. 233/2011 din 01/02/2011 pentru aprobarea modelului si continutului unor formulare prevazute la titlul III din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal

Se aproba modelul si continutul urmatoarelor formulare:

Formularele 205 si 206 se depun in format electronic, conform instructiunilor prevazute in anexa nr. 4 la prezentul ordin. Referitor la completarea formularului 205, impozitul aferent dividendelor distribuite, dar care nu au fost platite actionarilor sau asociatilor pana la sfarsitul anului in care s-au aprobat situatiile financiare anuale, se va cuprinde in declaratia aferenta perioadei in care a avut loc aprobarea situatiilor financiare anuale.

Aceste formulare se utilizeaza pentru definitivarea impozitului anual, aferent veniturilor realizate de persoanele fizice incepand cu data de 1 ianuarie 2010. Pana la data de 15 septembrie a anului urmator celui pentru care se face impunerea, organul fiscal competent emite deciziile de impunere anuala pe baza datelor din declaratiile privind veniturile realizate si a celorlalte informatii aflate la dispozitia sa.

Fisele fiscale privind impozitul pe veniturile din salarii, pentru salariatii care isi desfasoara activitatea in cadrul sediilor secundare inregistrate fiscal, potrivit legii, ca platitoare de salarii si venituri asimilate salariilor, se depun de catre contribuabilul care le-a infiintat la organul fiscal competent pentru administrarea acestuia.

« Arhiva noutati legislative