Noutati / Publicatii

 

Filter:

  • > Sterge filtre

 

Arhiva noutati legislative

M.Of.263/23.04.2012 - Hotarare nr. 45/2012 din 12/04/2012 pentru aprobarea Normei privind compensarea partiala a dobanzii platite de operatorii economici la creditele in lei (NI-CST-15-III/0)

Banca de Export-Import a Romaniei EXIMBANK S.A., denumita in continuare EximBank, compenseaza partial dobanda platita de operatorii economici la contractele de credit in lei, contractate de la banci.

Compensatia de dobanda reprezinta maximum 50% din dobanda curenta platita la credit in trimestrul anterior solicitarii de compensare, valoarea maxima a ajutorului obtinut de un beneficiar in cadrul schemei limitandu-se la echivalentul in lei a 200.000 euro (100.000 euro pentru transportul rutier) pe o perioada de pana la 3 ani fiscali.

Solicitarile pentru acordarea compensarii dobanzii vor fi analizate şi selectate in limita bugetului trimestrial alocat schemei, in ordine descrescatoare a punctajului aferent fiecarui contract de credit, stabilit pe baza sistemului prezentat in anexa care face parte integranta din prezenta norma. In cazul in care se obtine punctaj egal, selectia se face in ordinea depunerii la EximBank a dosarelor complete şi eligibile.

« Arhiva noutati legislative