Noutati / Publicatii

 

Filter:

  • > Sterge filtre

 

Arhiva noutati legislative

M.O. 99/12.02 - Ordin nr. 202/2010 din 09/02/2010 pentru modificarea anexei nr. 6 la Ordinul M.E.F. nr. 2.007/2008 privind aprobarea componentei Comisiei pentru autorizarea operatorilor economici din domenii cu reglementari specifice si a Regulamentului de organizare si functionare a acesteia, precum si a Normelor de organizare, functionare si control vamal al activitatii de comercializare a marfurilor in regim duty-free si/sau duty-free diplomatic si a Criteriilor referitoare la autorizarea functionarii unitatilor emitente de tichete

  In termen de 45 de zile de la data intrarii in vigoare a prevederilor prezentului ordin, operatorii economici autorizati sa desfasoare activitatea de comercializare de marfuri in regim duty-free vor lua masuri in vederea lichidarii stocurilor de bauturi distilate, rachiuri, lichioruri si alte bauturi spirtoase si produse din tutun din magazinele duty-free autorizate, astfel incat la expirarea acestui termen sa nu se mai comercializeze prin magazinele duty-free autorizate astfel de produse.

Incepand cu data intrarii in vigoare a prezentului ordin, pentru bauturi distilate, rachiuri, lichioruri si alte bauturi spirtoase si produse din tutun se interzice transferul intre magazinele duty-free apartinand aceluiasi operator economic.

« Arhiva noutati legislative