Noutati / Publicatii

 

Filter:

  • > Sterge filtre

 

Arhiva noutati legislative

M.O. 889/15.12 - Ordin nr. 3565/2011 din 08/12/2011 pentru modificarea si completarea Ordinului presedintelui A.N.A.F. nr. 2.730/2010 privind organizarea activitatii de administrare a marilor contribuabili

Ordinul aproba lista marilor contribuabili care, incepand cu data de 1 ianuarie 2012, vor fi administrati de catre Directia Generala de Administrare a Marilor Contribuabili. Intra in administrarea Directiei Generale de Administrare a Marilor contribuabili si sediile secundare ale contribuabililor mentionati anterior.

Prin exceptie, in categoria marilor contribuabili intra si contribuabilii nerezidenti pentru care contribuabilii mari au calitatea de reprezentanti sau reprezentanti fiscali, potrivit titlului VI din Codul fiscal.

Lista marilor contribuabili se intocmeste pana la data de 20 decembrie a fiecarui an, se aproba prin ordin al presedintelui ANAF si se publica in Monitorul Oficial precum si pe pagina de internet a Ministerului Finantelor Publice – portalul ANAF. Pana la data de 20 ianuarie a anului pentru care se realizeaza selectia trebuie sa se finalizeze si protocolul de predare-primire a dosarelor fiscale ale contribuabililor.

« Arhiva noutati legislative