Noutati / Publicatii

 

Filter:

  • > Sterge filtre

 

Arhiva noutati legislative

M.O. 78/31.01 - Ordonanta nr. 8/2011 din 26/01/2011 pentru modificarea si completarea legislatiei cu privire la eliberarea, gestionarea si monitorizarea documentelor de calatorie acordate pensionarilor, veteranilor de razboi si vaduvelor de razboi

Potrivit modificarilor, transportul rutier public de persoane prin servicii regulate in trafic judetean sau interjudetean se va efectua numai cu autobuze interurbane si autocare care sunt dotate cu aparat de marcat electronic fiscal si cititor de carduri cu posibilitate de a transmite date on-line. Astfel, au ramas exceptate de la obligativitatea dotarii cu case de marcat fiscale doar mijloacele de transport public de calatori in interiorul unei localitati care efectueaza transport pe baza de bilete sau abonamente tiparite conform legii, precum si cu metroul.

Operatorii de transport care efectueaza transport de persoane prin servicii regulate in trafic national au obligatia sa doteze autovehiculele cu care executa aceste transporturi cu aparat de marcat electronic fiscal si cititor de carduri, pana la data de 31 decembrie 2011.

« Arhiva noutati legislative